Salongen

Historie

Lokalene har tidligere vært brukt som frisørsalong i mange år. Da jeg overtok de som leietaker måtte det selvsagt noen forandringer til for å få det til å romme alle behandlingene jeg kan tilby.
Det ble lagt ned mye arbeid i maling, satt opp noen ekstra vegger og nytt utstyr var en selvfølge.
Nå er lokalene lyse og trivelige, og inneholder tre behandlings rom; ett til hudpleie, massasje og lignende, ett til fotpleie og voksing samt et koselig rom egnet til negledesign. I tillegg har jeg ett venterom med butikkutvalg.

Beliggenhet

Lokalene ligger sentralt på Stridsklev, som er Porsgrunns største bydel. Hvis du kommer fra Porsgrunn sentrum er det enkleste å kjøre opp mot Porsgrunn sykehus og følge Stridsklev ring fram til du ser garteriet på venstre hånd. Ca 300 meter lengre fram får du legesenteret på venstre hånd og Raskenlundveien på høyre side. Salongen ligger da i kjelleren på første huset, venstre side.
Kommer du fra Herøya, tar du opp flåttenbakken og til høyre i første krysset til du ser garteriet på venstre hånd.

Venevils Hud- og Kroppsterapi

Er per i dag helt nyetablert og ser fram til gode kunderelasjoner i framtiden. Per i dag driver jeg salongen alene og jeg er utdannet hudtarapaut, negldesigner og epilasjonsterapaut. Jeg innehar en rekke erfaring som kan leses mer om under linken om meg.