Om meg

Mitt navn er Venevil Elisabeth Lysedal, og har nå rukket å fylle 27 år. Jeg var ferdig utdannet hudpleier, ved Stovner videregående skole i Oslo, år 2000. Altså er jeg utdannet ved offentlig skole som innebærer ett år med Helse og Sosialfag, og to år med Hudpleie. I motsetning til de private skolene som legger undervisningen til ett år.

Hudpleier yrket er meget omfattende, og på skolen lærer man alt om hudens oppbygning og funksjoner, en stor del anatomi med stor vekt på musklene og massasje, Make-up og fargelære, kjemi i henhold til produkter, hvordan man utfører en korrekt voksbehandling uten å påføre brannsår og lignende på huden. Man lærer om forskjellige problemstillinger ved huden og hvordan man kan hjelpe kunden å bedre huden sin, farging av vipper og bryn og mange andre fag og dybder.

Tiden etter skolen gikk med på å finne seg jobb som terapeut, og det er ikke bare enkelt når man er helt fersk i faget. Jeg begynte å jobbe aktivt som hudpleier ved Magic på Vinterbro senteret i Akershus kommune, år 2002.
Jeg gikk flere produktkurs i både hud- og hårpleie serier, blant disse kurs i Darphin, Nexxus, Kms, Kerastase, Redken og Darphin viderekommende. I tillegg ble jeg invitert til å jobbe som sminkør på stand ved senterets årlige skjønnhetskonkurranse. Jeg var også så heldig å få gå i lære hos Emilie på Magic, i fotpleie med skalpell, noe som er stor forskjell fra kun å bruke fil, og det har jeg gjort siden. Jeg ble på Magic fram til hun som opprinnelig hadde min stilling kom tilbake fra permisjon og jeg gikk ned til 60 prosent stilling.

Etter dette fant jeg meg jobb hos Birgittes Hudterapi i Ski kommune. Jeg elsket det hektiske miljøet, samt de mange kursene jeg ble sendt på. Mens jeg jobbet der var jeg på Produktkurs i 3 moduler i Decleòr, Matis og Md- formulations, som i dag er de største merkene innen hudpleie markedet, verden over. Jeg fikk gleden av å reise til Paris og være i prestisje salongene til både Decleòr og Matis, samt å være med på kurs der nede.
Jeg var på mange Make-up kurs, i tillegg til de 5 timene man har i uka det siste året på hudpleier linja.
Mitt mest spennende Make- up kurs var ett kurs med Tom Greni , fra KK, som instruktør.
Jeg fikk også vært på mange kveldskurs i blant annet sol og solskader samt Cellulite, og årsakene til tilstanden. I tillegg gikk jeg spesialkurs i Elektrolyse/ Blend metoden, som er den mest effektive måten å bli kvitt uønsket hårvekst. Jeg har også gått eget kurs i øre- og nesehulling og har deltatt på flere årsseminarer (bl.a. med Dermanor som er leverandør av Matis, Decleòr og Md- formulations, og Cosmedic som er speialisert innen botox og restylane behandlinger).

Etter hvert flyttet jeg nedover til Telemark. Etter en stund bestemte jeg meg for å bli pendler, og kom til Lindas Beauty clinique i Arendal. Mens jeg jobbet der ble jeg utdannet negldesigner og gikk på produktkurs i Rejuvi. Jeg syntes på bakgrunn av alle kursene jeg har hatt, at disse er de produktene jeg absolutt har sett de beste resultatene av i behandlingene. På bakgrunn av dette har jeg valgt å importere Rejuvi, fra Sverige, inn i salongen slik at det kan være til hjelp og glede for mine kunder.
Jeg fikk også vært med på Make- up kurs med spesialisering innen sotnings teknikker med Glò minerals. Dette er en mineral basert Make- up serie, kombinert med vitaminer som jeg har valgt å ta inn i salongen.

Min store drøm har alltid vært å drive for meg selv, så jeg har stadig vært på utkikk etter lokaler. Når jeg fant lokalene her i Porsgrunn, ble ikke valget vanskelig for meg.

Behandlingene jeg utfører er utformet etter hva jeg har lært opp igjennom min karriere som hudpleier. Se prisliste og behandlings meny for å få en full beskrivelse av hver enkelt behandling.

Jeg legger stor vekt på å utføre behandlingene mine etter kundens ønsker, og å kunne hjelpe kunder som sliter med problemer med huden sin, eller som kun ønsker å komme for å oppleve velvære. Jeg legger vekt på faglig dyktighet og at man skal kunne få god informasjon underveis i behandlingene om man ønsker dette. Hver enkelt person er unik og min aller viktigste jobb er å lytte og tilpasse meg kunden.

Ikke nøl med å ta kontakt om det er noe du lurer på, eller ett spesifikt problem du vil ha hjelp til. Sammen kan vi finne behandlinger som vil passe dine behov og ønsker.